Jarabe
(Del árabe šarâb, bebida.) m. Quím. Bebida dulce hecha de azúcar, agua y zumos refrescantes o sustancias medicinales. Su preparación puede realizarse en frío o en caliente, distinguiéndose el jarabe simple y el compuesto. Los jarabes tienen gran importancia desde el punto de vista farmacéutico, empleándose para diluir productos medicamentosos que, al ser administrados por vía oral, disimulan su sabor desagradable. 2. fig. Cualquier bebida excesivamente dulce. 3. Mús. Baile popular mexicano cuyo origen se remonta al zapateado...
Veieu el %% del contingut d'aquest article.
Demaneu l'accés a la vostra biblioteca per poder consultar els nostres recursos electrònics.
Avantatges de ser usuari registrat.
Accés sense restriccions a tot el contingut de lobra.
Només informació contrastada de prestigiosos segells editorials.
Continguts de coneguts autors i actualitzacions diàries.
La nova plataforma del Consorci ofereix una experiència de cerca de fàcil maneig i de gran usabilitat. Conté funcions úniques que permeten navegar i fer consultes de manera àgil i dinàmica.
Convenios especiales: Ensenyament Biblioteques públiques