Cocción
Historia El punto de partida fue el descubrimiento y dominio del fuego, probablemente por Homo erectus hace unos 500.000 a dos millones de años, aunque las primeras evidencias firmes de cocción se remontan a unos 170.000 años y podrían ser aún más antiguas. Antes del fuego, los humanos consumían alimentos crudos o fermentados, como otras especies animales. Cocinar permitió hacer los alimentos más digeribles, eliminar patógenos, mejorar la textura y el sabor, y aumentar la disponibilidad de nutrientes.
Estás vendo %%% do contido deste artigo.
Solicita acceso á túa biblioteca para consultar os nosos recursos electrónicos.
Vantaxes para ser un usuario rexistrado.
Acceso sen restricións a todo o contido da obra.
Só información verificada de selos editoriais de prestixio.
Contido de autores recoñecidos e actualizacións diarias.
A nova plataforma do Consorcio ofrece unha experiencia de busca fácil de usar e altamente utilizable. Contén funcións únicas que che permiten navegar e facer consultas dun xeito áxil e dinámico..
Convenios especiales: Ensino Bibliotecas públicas